bofrost* brengt je een bezoek op: 04. juli 2022, 18:00 19:00 Uur
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Productvoorstellen
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Berichten van bofrost.be
Onze bofrost*-recepten
Garnalenpannetje
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.