Garnalenpannetje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

 Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
 Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
 Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
 Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
spaghetti
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
5 EL
olijfolie
500 g bofrost* Garnalen in kruidensaus
500 g
1 EL
vers geperst citroensap
50 ml
witte wijn
1 mespunt
gemalen chilipeper
1 EL bofrost* Kruidentuin fijne kruidenmix
1 EL
100 g
vers geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.