Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Glutenvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de kalfssteaks een nacht ontdooien in de koelkast.
2
 Breng de aardappelschijfjes met de melk in een kookpot aan de kook en laat 10-15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de pecorino toe om het geheel te binden en kruid met peper en zout.
3
 Verdeel de tonijn in een ovenschotel, bedek met de aardappelmengeling en bak gedurende 20 minuten op 200 °C boven-/onderwarmte.
4
 Verhit de olie in een pan. Bak de kalfssteaks zonder deksel ongeveer 8-10 minuten op middelhoog vuur onder regelmatig draaien. Laat vervolgens 1 minuut rusten. De gaartijd kan verschillen naargelang de dikte van de steak.
5
 Neem de steaks uit de pan, dek ze af met aluminiumfolie en zet opzij. Laat in dezelfde pan de witte wijn inkoken, samen met de room, de kruidentuin, de appelkappertjes met 2-3 el van het vocht, en breng opnieuw aan de kook totdat de saus begint te binden.
6
 Breng tegelijkertijd gezouten water aan de kook, voeg de bevroren broccoliroosjes toe en laat terug opkoken. Dek af met een deksel en laat de broccoli nog 6-8 minuten zacht garen op middelhoog vuur.
7
 Schik de steaks, de tonijn met aardappelen en de broccoli op borden en dien op.

Vergelijkbare recepten

Kalfssteaks sous-vide met kappertjessaus en een ovenschotel van aardappel en tonijn

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

4.00 Stuk
Kalfssteaks met rozemarijn 'sous vide'
800.00 g bofrost*
800.00 g
Vegan
400.00 ml
melk
200.00 g
pecorino kaas
2.00 Eetlepel
olie
100.00 ml
witte wijn
200.00 ml
room
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
Vegan
100.00 g
appelkappertjes met nat
600.00 g bofrost*
600.00 g
Vegan
200.00 g
tonijn filets (in juice)
Zout
Peper
Aluminiumfolie

Bereiding

1.
Laat de kalfssteaks een nacht ontdooien in de koelkast.
2.
Breng de aardappelschijfjes met de melk in een kookpot aan de kook en laat 10-15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de pecorino toe om het geheel te binden en kruid met peper en zout.
3.
Verdeel de tonijn in een ovenschotel, bedek met de aardappelmengeling en bak gedurende 20 minuten op 200 °C boven-/onderwarmte.
4.
Verhit de olie in een pan. Bak de kalfssteaks zonder deksel ongeveer 8-10 minuten op middelhoog vuur onder regelmatig draaien. Laat vervolgens 1 minuut rusten. De gaartijd kan verschillen naargelang de dikte van de steak.
5.
Neem de steaks uit de pan, dek ze af met aluminiumfolie en zet opzij. Laat in dezelfde pan de witte wijn inkoken, samen met de room, de kruidentuin, de appelkappertjes met 2-3 el van het vocht, en breng opnieuw aan de kook totdat de saus begint te binden.
6.
Breng tegelijkertijd gezouten water aan de kook, voeg de bevroren broccoliroosjes toe en laat terug opkoken. Dek af met een deksel en laat de broccoli nog 6-8 minuten zacht garen op middelhoog vuur.
7.
Schik de steaks, de tonijn met aardappelen en de broccoli op borden en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.