Laat de roodbaarsfilets 2 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4 uur).
2
Voor de salade: breng gezouten water aan de kook, spoel de linzen af in een zeef en voeg ze toe aan het water. Zet het vuur lager, plaats het deksel op de pot en laat nog ongeveer 12 minuten beetgaar koken. Was de tomaten, snij ze in vieren, verwijder de kroonaanzet en de zaadlijsten en snij in blokjes. Meng de tomatenblokjes in een grote kom samen met het limoensap, suiker, zout, chilipoeder, olijfolie, uienblokjes en kruiden. Giet de linzen af en roer ze onder de gekruide tomaten. Kruid pikant af.
3
Spoel de visfilets af onder lopend koud water en dep droog. Kruid met peper en zout en wentel in bloem. Klop het teveel aan bloem van de filets en bak ze 4 minuten op elke kant in een hete pan met olie.
4
Voor het mosterdschuim: voeg de wijn, vermout, de eigelen, de mosterd en het zout samen en klop op au bain-marie. Voeg de room toe en klop de saus met een staafmixer op tot schuim.
5
Schik de linzensalade op voorverwarmde borden. Leg de roodbaarsfilets erop en werk af met het mosterdschuim.
Onze tip
Een krokante baguette past heerlijk bij dit gerecht. Het mosterdschuim is een smaakvolle saus die ook uitstekend bij andere bofrost*visspecialiteiten past. U kunt de linzensalade ook afwisselen met bofrost*Fijne groenteselectie.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
1EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
1½EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
2EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
2½EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
3EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
3½EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
4EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
5EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
5EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
5EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
6EL
Pommery-mosterd (of een andere zachte graanmosterd)
¼snufje
zout
½snufje
zout
¾snufje
zout
1snufje
zout
1¼snufje
zout
1½snufje
zout
1¾snufje
zout
2snufje
zout
2¼snufje
zout
2½snufje
zout
2¾snufje
zout
3snufje
zout
½EL
room
1EL
room
1½EL
room
2EL
room
2½EL
room
3EL
room
3½EL
room
4EL
room
5EL
room
5EL
room
5EL
room
6EL
room
Bereiding
1.
Laat de roodbaarsfilets 2 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4 uur).
2.
Voor de salade: breng gezouten water aan de kook, spoel de linzen af in een zeef en voeg ze toe aan het water. Zet het vuur lager, plaats het deksel op de pot en laat nog ongeveer 12 minuten beetgaar koken. Was de tomaten, snij ze in vieren, verwijder de kroonaanzet en de zaadlijsten en snij in blokjes. Meng de tomatenblokjes in een grote kom samen met het limoensap, suiker, zout, chilipoeder, olijfolie, uienblokjes en kruiden. Giet de linzen af en roer ze onder de gekruide tomaten. Kruid pikant af.
3.
Spoel de visfilets af onder lopend koud water en dep droog. Kruid met peper en zout en wentel in bloem. Klop het teveel aan bloem van de filets en bak ze 4 minuten op elke kant in een hete pan met olie.
4.
Voor het mosterdschuim: voeg de wijn, vermout, de eigelen, de mosterd en het zout samen en klop op au bain-marie. Voeg de room toe en klop de saus met een staafmixer op tot schuim.
5.
Schik de linzensalade op voorverwarmde borden. Leg de roodbaarsfilets erop en werk af met het mosterdschuim.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.