Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 180°C (200°C boven-/onderwarmte). Leg de frieten op een ovenplaat met bakpapier en zet ze 18 minuten in het midden van de oven.
2
 Snijd de hamburgerbroodjes open en bak ze 5 minuten in de oven.
3
 Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak de diepgevroren haantjes ongeveer 8 minuten op een middelhoog vuur en draai ze regelmatig om. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
4
 Spoel de sla en laat uitlekken. Scheur de sla in grove stukken. Snijd de tomaat in dunne schijfjes.
5
 Voor de ketchup: spoel de tomaten en snijd ze doormidden. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Kook de tomaten, abrikozen en uienblokjes samen met de appelazijn, de tomatenpuree, 30 ml water en zout in een pot en laat 12 minuten onafgedekt sudderen. Pureer vervolgens alles en laat afkoelen.
6
 Smeer de onderste helft van het broodje in met de tomatenketchup en leg hier een haantje, een sneetje kaas, de helft van de tomatenschijfjes en de sla op. Plaats de bovenste helft van het broodje terug en serveer de hamburgers samen met de frieten en de resterende ketchup.

Vergelijkbare recepten

Kippenburger voor kinderen

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

150.00 g bofrost*
150.00 g
Vegan
2.00
kleine hamburgerbroodjes
1.00 Eetlepel
olie
2.00 Stuk bofrost*
2.00 Stuk
0.25 Stuk
ijsbergsla
1.00 Stuk
tomaat
2.00
cheddar
100.00 g
tomaten
20.00 g
gedroogde abrikozen
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
Vegan
30.00 ml
appelazijn
1.00 Eetlepel
tomatenpuree
1.00 Snufje(s)
peper, zout

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 180°C (200°C boven-/onderwarmte). Leg de frieten op een ovenplaat met bakpapier en zet ze 18 minuten in het midden van de oven.
2.
Snijd de hamburgerbroodjes open en bak ze 5 minuten in de oven.
3.
Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak de diepgevroren haantjes ongeveer 8 minuten op een middelhoog vuur en draai ze regelmatig om. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
4.
Spoel de sla en laat uitlekken. Scheur de sla in grove stukken. Snijd de tomaat in dunne schijfjes.
5.
Voor de ketchup: spoel de tomaten en snijd ze doormidden. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Kook de tomaten, abrikozen en uienblokjes samen met de appelazijn, de tomatenpuree, 30 ml water en zout in een pot en laat 12 minuten onafgedekt sudderen. Pureer vervolgens alles en laat afkoelen.
6.
Smeer de onderste helft van het broodje in met de tomatenketchup en leg hier een haantje, een sneetje kaas, de helft van de tomatenschijfjes en de sla op. Plaats de bovenste helft van het broodje terug en serveer de hamburgers samen met de frieten en de resterende ketchup.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.