Erwtensoep met krokant spek en roggebrood

Receptinformatie


Bereidingstijd:
60 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 De sneden gerookt en roggebrood op een bakplaat met bakpapier leggen en gedurende 40 minuten bij 100° C drogen in de oven totdat het spek en roggebrood krokant is .
 De erwtensoep opwarmen en verdelen over 4 soepkommen en decoreren met het krokant gebakken spek en het roggebrood.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken) bofrost* Erwtensoep
1 zak(ken)
bofrost*Erwtensoep
8 stukje(s)
gerookt spek
4 stuk(ken)
Roggebrood
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De sneden gerookt en roggebrood op een bakplaat met bakpapier leggen en gedurende 40 minuten bij 100° C drogen in de oven totdat het spek en roggebrood krokant is .
2.
De erwtensoep opwarmen en verdelen over 4 soepkommen en decoreren met het krokant gebakken spek en het roggebrood.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.