Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
568.0 kcal
Vetten:
21.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
57.0 g
Eiwitten:
30.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2
 Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3
 Snij de ham in dunne reepjes
4
 Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5
 Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6
 Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.

Vergelijkbare recepten

Asperges in een pastanestje

gemiddeld 50 min

Ingrediënten

1.20 kg bofrost*
1.20 kg
Vegan
125.00 g
tagliatelle
125.00 g
tagliatelle verdi
8.00
gekookte ham
4.00 Eetlepel bofrost*
4.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
50.00 g
boter
250.00 g bofrost*
250.00 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Vegan
200.00 ml
witte wijn
1.00 Snufje(s)
knoflookpoeder
1.00 Pak(ken)
hollandaisesaus
1.00 Eetlepel bofrost*
1.00 Eetlepel
Vegan
zout
witte peper

Bereiding

1.
Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2.
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Snij de ham in dunne reepjes
4.
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5.
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6.
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.