Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Pluimveevrij, Wildvleesvrij

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 200 °C boven- en onderwarmte.
2
 Gaar de schenkels ongeveer 40 minuten in de oven. Draai de schenkels regelmatig om en overgiet ze met de jus dat vrijkomt. Neem ze vervolgens uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.
3
 Schil de ui en snijd hem in dunne reepjes. Was de tomaten en halveer of snijd ze in vieren. Laat de paprikareepjes even ontdooien.
4
 Verhit de helft van de olijfolie in een antikleefpan. Bak de uien en de paprika's 3-4 minuten. Voeg de tomaten toe en bak nog eens 1-2 minuten. Neem het geheel uit de pan en zet het opzij. Roer de bieslook eronder.
5
 Pluk het vlees van de schenkels en zorg ervoor dat de geplukte stukken hapklaar zijn. Bak ze gedurende 4-5 minuten in de resterende olijfolie op een hoog vuur, haal ze van het vuur en zet ze opzij.
6
 Voor de dipsaus: meng de yoghurt met de mediterrane kruiden en breng op smaak met peper en zout.
7
 Schik alle ingrediënten in kommen en zet ze op tafel, zodat iedereen zijn broodje naar eigen smaak kan vullen. Bestrooi naar wens met wat kruiden en geniet ervan.

Vergelijkbare recepten

Gegrilde minivarkenshammetjes met een twist

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

4.00 bofrost*
4.00
1.00
rode ui
200.00 g
kerstomaten
600.00 g bofrost*
600.00 g
Vegan
4.00 Eetlepel
extra vierge olijfolie
3.00 Eetlepel
gehakte bieslook
4.00 Eetlepel bofrost*
4.00 Eetlepel
Vegan
250.00 g
joghurt
1.00 Snufje(s)
zout
1.00 Snufje(s)
peper
8.00
Arabische platbroden
kruiden naar wens om te bestrooien

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C boven- en onderwarmte.
2.
Gaar de schenkels ongeveer 40 minuten in de oven. Draai de schenkels regelmatig om en overgiet ze met de jus dat vrijkomt. Neem ze vervolgens uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.
3.
Schil de ui en snijd hem in dunne reepjes. Was de tomaten en halveer of snijd ze in vieren. Laat de paprikareepjes even ontdooien.
4.
Verhit de helft van de olijfolie in een antikleefpan. Bak de uien en de paprika's 3-4 minuten. Voeg de tomaten toe en bak nog eens 1-2 minuten. Neem het geheel uit de pan en zet het opzij. Roer de bieslook eronder.
5.
Pluk het vlees van de schenkels en zorg ervoor dat de geplukte stukken hapklaar zijn. Bak ze gedurende 4-5 minuten in de resterende olijfolie op een hoog vuur, haal ze van het vuur en zet ze opzij.
6.
Voor de dipsaus: meng de yoghurt met de mediterrane kruiden en breng op smaak met peper en zout.
7.
Schik alle ingrediënten in kommen en zet ze op tafel, zodat iedereen zijn broodje naar eigen smaak kan vullen. Bestrooi naar wens met wat kruiden en geniet ervan.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.