bofrost* brengt je een bezoek op: 30. juni 2022, 14:00 15:00 Uur
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Productvoorstellen
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Berichten van bofrost.be
Onze bofrost*-recepten
Groene tagliatelle met kalkoen
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Leg de bevroren kalkoensteaks op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Snij ze de volgende dag in reepjes van 1 cm breed.
2.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak het vlees aan op hoog vuur, draai het regelmatig om. Neem de kalkoen uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier, kruid met peper en zout.
4.
Laat de boter smelten in dezelfde pan en stoof de bevroren champignons 5 minuten aan. Voeg het vlees toe en giet er de witte wijn en kippenbouillon bij. Meng er de dikke room onder, dek af en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
5.
Voeg ten slotte de bevroren erwten toe en laat het geheel terug opkoken. Smaak af met peper, zout en citroensap en dien op met de tagliatelle.
Tip
Wie de saus graag dikker heeft, kan tegelijkertijd met de bevroren erwten 20 gram sausbinder voor witte sauzen toevoegen.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Leg de bevroren kalkoensteaks op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Snij ze de volgende dag in reepjes van 1 cm breed.
2.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak het vlees aan op hoog vuur, draai het regelmatig om. Neem de kalkoen uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier, kruid met peper en zout.
4.
Laat de boter smelten in dezelfde pan en stoof de bevroren champignons 5 minuten aan. Voeg het vlees toe en giet er de witte wijn en kippenbouillon bij. Meng er de dikke room onder, dek af en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
5.
Voeg ten slotte de bevroren erwten toe en laat het geheel terug opkoken. Smaak af met peper, zout en citroensap en dien op met de tagliatelle.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Leg de bevroren kalkoensteaks op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Snij ze de volgende dag in reepjes van 1 cm breed.
2.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak het vlees aan op hoog vuur, draai het regelmatig om. Neem de kalkoen uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier, kruid met peper en zout.
4.
Laat de boter smelten in dezelfde pan en stoof de bevroren champignons 5 minuten aan. Voeg het vlees toe en giet er de witte wijn en kippenbouillon bij. Meng er de dikke room onder, dek af en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
5.
Voeg ten slotte de bevroren erwten toe en laat het geheel terug opkoken. Smaak af met peper, zout en citroensap en dien op met de tagliatelle.
Tip
Wie de saus graag dikker heeft, kan tegelijkertijd met de bevroren erwten 20 gram sausbinder voor witte sauzen toevoegen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.