Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis
Bereiding
1.
Laat de rumsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Laat ondertussen de houtspiesen weken in water.
2.
Bereid in de tussentijd de farmer salad voor. Schil en rasp de wortel. Was en droog de Chinese en wittekool, snij of rasp vervolgens in fijne reepjes. Maak de reepjes wittekool wat zachter door ze lichtjes te pletten met een deegrol. Doe de groenten in een kom, giet de azijn erbij, meng goed en kruid af met peper, zout en suiker.
3.
Voor de dipsaus: mix de groene chilipeper, de kruiden, de azijn en de olie samen. Breng over in kleine kommetjes en versier met de gesneden rode chilipeper.
4.
Haal het ontdooide vlees uit de verpakking en snij in blokjes van gelijke grootte. Prik het vlees op de spiesen en bak 5 à 6 minuten “well done” (bien cuit) in een grote hete pan met olie.
5.
Dresseer de farmer salad mooi in het midden van de borden en leg de spiesen erbovenop. Zet de potjes dipsaus ernaast. Ook heel lekker bij dit gerecht is verse ciabatta.
Ingrediënten
200g
mini -rumsteaks
400g
mini -rumsteaks
600g
mini -rumsteaks
800g
mini -rumsteaks
1000g
mini -rumsteaks
1200g
mini -rumsteaks
1400g
mini -rumsteaks
1600g
mini -rumsteaks
1800g
mini -rumsteaks
2000g
mini -rumsteaks
2200g
mini -rumsteaks
2400g
mini -rumsteaks
½EL
plantaardige olie om te bakken
1EL
plantaardige olie om te bakken
1½EL
plantaardige olie om te bakken
2EL
plantaardige olie om te bakken
2½EL
plantaardige olie om te bakken
3EL
plantaardige olie om te bakken
3½EL
plantaardige olie om te bakken
4EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
6EL
plantaardige olie om te bakken
¼
wortel
½
wortel
¾
wortel
1
wortel
1¼
wortel
1½
wortel
1¾
wortel
2
wortel
2¼
wortel
2½
wortel
2¾
wortel
3
wortel
0,12
chinese kool
¼
chinese kool
0,38
chinese kool
½
chinese kool
0,62
chinese kool
¾
chinese kool
0,88
chinese kool
1
chinese kool
1,12
chinese kool
1¼
chinese kool
1,38
chinese kool
1½
chinese kool
40g
witte kool
75g
witte kool
125g
witte kool
150g
witte kool
200g
witte kool
225g
witte kool
275g
witte kool
300g
witte kool
350g
witte kool
375g
witte kool
425g
witte kool
450g
witte kool
½EL
witte balsamicoazijn
1EL
witte balsamicoazijn
1½EL
witte balsamicoazijn
2EL
witte balsamicoazijn
2½EL
witte balsamicoazijn
3EL
witte balsamicoazijn
3½EL
witte balsamicoazijn
4EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
6EL
witte balsamicoazijn
25g
mediterrane kruidenmix
50g
mediterrane kruidenmix
75g
mediterrane kruidenmix
100g
mediterrane kruidenmix
125g
mediterrane kruidenmix
150g
mediterrane kruidenmix
175g
mediterrane kruidenmix
200g
mediterrane kruidenmix
225g
mediterrane kruidenmix
250g
mediterrane kruidenmix
275g
mediterrane kruidenmix
300g
mediterrane kruidenmix
¼
groene chilipeper
½
groene chilipeper
¾
groene chilipeper
1
groene chilipeper
1¼
groene chilipeper
1½
groene chilipeper
1¾
groene chilipeper
2
groene chilipeper
2¼
groene chilipeper
2½
groene chilipeper
2¾
groene chilipeper
3
groene chilipeper
12½ml
kruidenazijn
25ml
kruidenazijn
40ml
kruidenazijn
50ml
kruidenazijn
60ml
kruidenazijn
75ml
kruidenazijn
90ml
kruidenazijn
100ml
kruidenazijn
125ml
kruidenazijn
125ml
kruidenazijn
150ml
kruidenazijn
150ml
kruidenazijn
20ml
extra vierge olijfolie
40ml
extra vierge olijfolie
60ml
extra vierge olijfolie
80ml
extra vierge olijfolie
100ml
extra vierge olijfolie
125ml
extra vierge olijfolie
150ml
extra vierge olijfolie
150ml
extra vierge olijfolie
175ml
extra vierge olijfolie
200ml
extra vierge olijfolie
225ml
extra vierge olijfolie
250ml
extra vierge olijfolie
¼
rode chilipeper
½
rode chilipeper
¾
rode chilipeper
1
rode chilipeper
1¼
rode chilipeper
1½
rode chilipeper
1¾
rode chilipeper
2
rode chilipeper
2¼
rode chilipeper
2½
rode chilipeper
2¾
rode chilipeper
3
rode chilipeper
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de rumsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Laat ondertussen de houtspiesen weken in water.
2.
Bereid in de tussentijd de farmer salad voor. Schil en rasp de wortel. Was en droog de Chinese en wittekool, snij of rasp vervolgens in fijne reepjes. Maak de reepjes wittekool wat zachter door ze lichtjes te pletten met een deegrol. Doe de groenten in een kom, giet de azijn erbij, meng goed en kruid af met peper, zout en suiker.
3.
Voor de dipsaus: mix de groene chilipeper, de kruiden, de azijn en de olie samen. Breng over in kleine kommetjes en versier met de gesneden rode chilipeper.
4.
Haal het ontdooide vlees uit de verpakking en snij in blokjes van gelijke grootte. Prik het vlees op de spiesen en bak 5 à 6 minuten “well done” (bien cuit) in een grote hete pan met olie.
5.
Dresseer de farmer salad mooi in het midden van de borden en leg de spiesen erbovenop. Zet de potjes dipsaus ernaast. Ook heel lekker bij dit gerecht is verse ciabatta.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis
Ingrediënten
200g
mini -rumsteaks
400g
mini -rumsteaks
600g
mini -rumsteaks
800g
mini -rumsteaks
1000g
mini -rumsteaks
1200g
mini -rumsteaks
1400g
mini -rumsteaks
1600g
mini -rumsteaks
1800g
mini -rumsteaks
2000g
mini -rumsteaks
2200g
mini -rumsteaks
2400g
mini -rumsteaks
½EL
plantaardige olie om te bakken
1EL
plantaardige olie om te bakken
1½EL
plantaardige olie om te bakken
2EL
plantaardige olie om te bakken
2½EL
plantaardige olie om te bakken
3EL
plantaardige olie om te bakken
3½EL
plantaardige olie om te bakken
4EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
5EL
plantaardige olie om te bakken
6EL
plantaardige olie om te bakken
¼
wortel
½
wortel
¾
wortel
1
wortel
1¼
wortel
1½
wortel
1¾
wortel
2
wortel
2¼
wortel
2½
wortel
2¾
wortel
3
wortel
0,12
chinese kool
¼
chinese kool
0,38
chinese kool
½
chinese kool
0,62
chinese kool
¾
chinese kool
0,88
chinese kool
1
chinese kool
1,12
chinese kool
1¼
chinese kool
1,38
chinese kool
1½
chinese kool
40g
witte kool
75g
witte kool
125g
witte kool
150g
witte kool
200g
witte kool
225g
witte kool
275g
witte kool
300g
witte kool
350g
witte kool
375g
witte kool
425g
witte kool
450g
witte kool
½EL
witte balsamicoazijn
1EL
witte balsamicoazijn
1½EL
witte balsamicoazijn
2EL
witte balsamicoazijn
2½EL
witte balsamicoazijn
3EL
witte balsamicoazijn
3½EL
witte balsamicoazijn
4EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
5EL
witte balsamicoazijn
6EL
witte balsamicoazijn
25g
mediterrane kruidenmix
50g
mediterrane kruidenmix
75g
mediterrane kruidenmix
100g
mediterrane kruidenmix
125g
mediterrane kruidenmix
150g
mediterrane kruidenmix
175g
mediterrane kruidenmix
200g
mediterrane kruidenmix
225g
mediterrane kruidenmix
250g
mediterrane kruidenmix
275g
mediterrane kruidenmix
300g
mediterrane kruidenmix
¼
groene chilipeper
½
groene chilipeper
¾
groene chilipeper
1
groene chilipeper
1¼
groene chilipeper
1½
groene chilipeper
1¾
groene chilipeper
2
groene chilipeper
2¼
groene chilipeper
2½
groene chilipeper
2¾
groene chilipeper
3
groene chilipeper
12½ml
kruidenazijn
25ml
kruidenazijn
40ml
kruidenazijn
50ml
kruidenazijn
60ml
kruidenazijn
75ml
kruidenazijn
90ml
kruidenazijn
100ml
kruidenazijn
125ml
kruidenazijn
125ml
kruidenazijn
150ml
kruidenazijn
150ml
kruidenazijn
20ml
extra vierge olijfolie
40ml
extra vierge olijfolie
60ml
extra vierge olijfolie
80ml
extra vierge olijfolie
100ml
extra vierge olijfolie
125ml
extra vierge olijfolie
150ml
extra vierge olijfolie
150ml
extra vierge olijfolie
175ml
extra vierge olijfolie
200ml
extra vierge olijfolie
225ml
extra vierge olijfolie
250ml
extra vierge olijfolie
¼
rode chilipeper
½
rode chilipeper
¾
rode chilipeper
1
rode chilipeper
1¼
rode chilipeper
1½
rode chilipeper
1¾
rode chilipeper
2
rode chilipeper
2¼
rode chilipeper
2½
rode chilipeper
2¾
rode chilipeper
3
rode chilipeper
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
Suiker
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de rumsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Laat ondertussen de houtspiesen weken in water.
2.
Bereid in de tussentijd de farmer salad voor. Schil en rasp de wortel. Was en droog de Chinese en wittekool, snij of rasp vervolgens in fijne reepjes. Maak de reepjes wittekool wat zachter door ze lichtjes te pletten met een deegrol. Doe de groenten in een kom, giet de azijn erbij, meng goed en kruid af met peper, zout en suiker.
3.
Voor de dipsaus: mix de groene chilipeper, de kruiden, de azijn en de olie samen. Breng over in kleine kommetjes en versier met de gesneden rode chilipeper.
4.
Haal het ontdooide vlees uit de verpakking en snij in blokjes van gelijke grootte. Prik het vlees op de spiesen en bak 5 à 6 minuten “well done” (bien cuit) in een grote hete pan met olie.
5.
Dresseer de farmer salad mooi in het midden van de borden en leg de spiesen erbovenop. Zet de potjes dipsaus ernaast. Ook heel lekker bij dit gerecht is verse ciabatta.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.