Breng 200 ml gezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren spruitjes toe aan het kokende water en laat ze ongeveer 8 minuten garen op een middelhoog vuur. Laat de spruitjes vervolgens afkoelen en snijd ze nadien in schijfjes.
2
Laat 600 ml water met 1 eetlepel olie en de kaneel opkoken. Voeg de groentebouillon en de spruitjes toe. Laat alles opkoken.
3
Giet de couscous in een grote schaal. Voeg de bouillon toe en laat de couscous 5 minuten afgedekt wellen. Maak de couscous los met een vork.
4
Spoel de kikkererwten. Kuis de uien en snijd in ringetjes. Voeg deze samen met de peterselie toe aan de couscous.
5
Bereid de eendenborst volgens de instructies op de verpakking.
a. 12 uur laten ontdooien in de folie en vervolgens ong. 10 in een warmwaterbad houden.
b. Combinatie pan en bakoven: het sap en het vet verwijderen en opzij houden. Bak het ontdooide product ongeveer 3 minuten op de velkant en zonder toevoeging van vetstof in een hete antikleefpan op een middelhoog vuur. Dek de pan af met een deksel waarvan de diameter kleiner is dan de pan. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Leg het product met de velkant naar boven in een ovenschotel en voeg ook het vet en het sap toe. Bak het vlees vervolgens 20 minuten op de bovenste bakplaat.
6
Meng de granaatappelpitjes onder de couscous. Kruid met peper, zout, olie en citroensap. Verdeel de salade over 4 borden.
7
Voor de dressing: snijd de granaatappel doormidden en pers het sap. Meng het sap met de azijn, de suiker, peper en zout en de olijfolie en voeg het knoflook toe.
8
Snijd de eend in fijne reepjes en meng deze onder de salade. Serveer met de dressing.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1¼ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
1¼EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
2½EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
3¾ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
3¾EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
5EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
6¼ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
6¼EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
7½ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
7½EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
8¾ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
8¾EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
10 EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
10EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
11¼ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
11¼EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
12½ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
12½EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
13¾ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
13¾EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
15 EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
15EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Het product is momenteel niet beschikbaar
¼snufje
peper, zout
½snufje
peper, zout
¾snufje
peper, zout
1snufje
peper, zout
1¼snufje
peper, zout
1½snufje
peper, zout
1¾snufje
peper, zout
2snufje
peper, zout
2¼snufje
peper, zout
2½snufje
peper, zout
2¾snufje
peper, zout
3snufje
peper, zout
½ EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
½EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
1 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
1EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½ EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
1½EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
2 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
2EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½ EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
2½EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
3 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
3EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
3½ EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
3½EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
4 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
4EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
5EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
5EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
5EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
6 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
6EL
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
Bereiding
1.
Breng 200 ml gezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren spruitjes toe aan het kokende water en laat ze ongeveer 8 minuten garen op een middelhoog vuur. Laat de spruitjes vervolgens afkoelen en snijd ze nadien in schijfjes.
2.
Laat 600 ml water met 1 eetlepel olie en de kaneel opkoken. Voeg de groentebouillon en de spruitjes toe. Laat alles opkoken.
3.
Giet de couscous in een grote schaal. Voeg de bouillon toe en laat de couscous 5 minuten afgedekt wellen. Maak de couscous los met een vork.
4.
Spoel de kikkererwten. Kuis de uien en snijd in ringetjes. Voeg deze samen met de peterselie toe aan de couscous.
5.
Bereid de eendenborst volgens de instructies op de verpakking.
a. 12 uur laten ontdooien in de folie en vervolgens ong. 10 in een warmwaterbad houden.
b. Combinatie pan en bakoven: het sap en het vet verwijderen en opzij houden. Bak het ontdooide product ongeveer 3 minuten op de velkant en zonder toevoeging van vetstof in een hete antikleefpan op een middelhoog vuur. Dek de pan af met een deksel waarvan de diameter kleiner is dan de pan. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Leg het product met de velkant naar boven in een ovenschotel en voeg ook het vet en het sap toe. Bak het vlees vervolgens 20 minuten op de bovenste bakplaat.
6.
Meng de granaatappelpitjes onder de couscous. Kruid met peper, zout, olie en citroensap. Verdeel de salade over 4 borden.
7.
Voor de dressing: snijd de granaatappel doormidden en pers het sap. Meng het sap met de azijn, de suiker, peper en zout en de olijfolie en voeg het knoflook toe.
8.
Snijd de eend in fijne reepjes en meng deze onder de salade. Serveer met de dressing.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.