Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.

Vergelijkbare recepten

Stoofpotje van varkensbout met zuurkool

gemiddeld 80 min

Ingrediënten

400 g
zuurkool
100 g bofrost*
100 g
400 g bofrost*
400 g
Vegan
2
laurierblaadjes
100 g
boter
200 ml
witte droge wijn
200 ml
groentebouillon
2 bofrost*
2
bofrost*Gegrilde varkensbouten
zout en peper

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.

Jouw bofrost*voordelen