Gegrilde Kreeft met kruidenboter

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten
Eigenschappen:

Bereiding

 De 2 kreeften laten ontdooien en met een scherp mes halveren. De kop verwijderen.
 De 2 halve kreeften aan de binnenzijde besmeren met een toefje kruidenboter en kort grillen met de open kant naar boven.
 Direct serveren met een frisse groene salade . Eet smakelijk

Ingrediënten


Aantal personen:
2 bofrost* Amerikaanse kreeft
2
bofrost*Amerikaanse kreeft
4 bofrost* Kruidenboter
4
bofrost*Kruidenboter
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De 2 kreeften laten ontdooien en met een scherp mes halveren. De kop verwijderen.
2.
De 2 halve kreeften aan de binnenzijde besmeren met een toefje kruidenboter en kort grillen met de open kant naar boven.
3.
Direct serveren met een frisse groene salade . Eet smakelijk

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.