Koolvishaasjes met botersaus en gestoofde prei

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

 De koolvishaasjes laten ontdooien, afspoelen en mooi droogdeppen. In een ovenschaal met wat olijfolie en zout in de oven op 120°C gedurende 30 min. laten garen.
 De prei in boter gaar stoven en op smaak brengen met peper en zout. Ondertussen de botersaus opwarmen en de Parijse aardappels gaar koken.
 Alles mooi op een bordje dresseren.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 stuk(s) bofrost* Koolvishaasjes, natuur
4 stuk(s)
1 zak(ken) bofrost* Preiringen
1 zak(ken)
1 zak(ken) bofrost* Botersaus
1 zak(ken)
1 zak(ken) bofrost* Parijse aardappelen
1 zak(ken)
boter
Olijfolie
peper
zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De koolvishaasjes laten ontdooien, afspoelen en mooi droogdeppen. In een ovenschaal met wat olijfolie en zout in de oven op 120°C gedurende 30 min. laten garen.
2.
De prei in boter gaar stoven en op smaak brengen met peper en zout. Ondertussen de botersaus opwarmen en de Parijse aardappels gaar koken.
3.
Alles mooi op een bordje dresseren.