Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
 Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3
 Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4
 Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.

Onze tip

Er kan ook wat basmatirijst worden toegevoegd aan de soep. De exotische kruiden zijn te vinden in de meeste grote supermarkten of bij Aziatische kruideniers.

Vergelijkbare recepten

Thaise soep

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

3 Stuk bofrost*
3 Stuk
2
middelgrote aardappelen
1 Knol/Knollen
knoflook
1 l
water
30 g bofrost*
30 g
bofrost*Uienblokjes
120 g bofrost*
120 g
bofrost*Boerensoepgroenten
Vegan
80 g bofrost*
80 g
Vegan
1 Eetlepel
zout
1 Theelepel
peper
1 Eetlepel
currypasta
1 Eetlepel
currypoeder
2 Theelepel
kurkuma
2 Eetlepel
vissaus
1 Eetlepel
suiker
1 Blikje(s)
kokosmelk
2 Eetlepel
instant vleesbouillon met stukjes

Bereiding

1.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3.
Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4.
Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.