Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de witte en groene asperges ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Hak de kervel grof. Spoel ondertussen de rabarber af, maak schoon en snij in blokjes van 1 cm.
2
 Dep de asperges droog met een keukenhanddoek en snij ze in schuine stukken van 2 cm.Laat de boter smelten in een pan en bak de asperges, de rabarber en de uienblokjes kort aan tot ze goudbruin zien. Voeg een beetje suiker toe, laat lichtjes karamelliseren maar blijf goed omscheppen of schudden met de pan. Blus met het sinaasappelsap en laat een beetje inkoken.
3
 Giet de pasta af, maar hou ongeveer 100 ml van het kookvocht af. Voeg de pasta en het kookvocht toe aan de asperges en breng op smaak met peper en zout. Werk vlak voor het opdienen af met de parmezaan en de gehakte kervel.

Vergelijkbare recepten

Penne met rabarber, geroosterde asperge en kervel

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

400.00 g
penne
300.00 g
rabarber
300.00 g bofrost*
300.00 g
Vegan
200.00 g bofrost*
200.00 g
bofrost*Groene asperges
Vegan
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
200.00 ml bofrost*
200.00 ml
Vegan
80.00 g
boter
1.00
bosje kervel
4.00 Eetlepel
geraspte parmezaan
kristalsuiker

Bereiding

1.
Laat de witte en groene asperges ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Hak de kervel grof. Spoel ondertussen de rabarber af, maak schoon en snij in blokjes van 1 cm.
2.
Dep de asperges droog met een keukenhanddoek en snij ze in schuine stukken van 2 cm.Laat de boter smelten in een pan en bak de asperges, de rabarber en de uienblokjes kort aan tot ze goudbruin zien. Voeg een beetje suiker toe, laat lichtjes karamelliseren maar blijf goed omscheppen of schudden met de pan. Blus met het sinaasappelsap en laat een beetje inkoken.
3.
Giet de pasta af, maar hou ongeveer 100 ml van het kookvocht af. Voeg de pasta en het kookvocht toe aan de asperges en breng op smaak met peper en zout. Werk vlak voor het opdienen af met de parmezaan en de gehakte kervel.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.