Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Zonder rundvlees, Vegan, Zeevruchtenvrij, Vleesvrij, Pluimveevrij, Vegetarisch, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de ruitbroodjes ongeveer 2 uur afgedekt ontdooien bij kamertemperatuur.
2
 Giet de paprika trio in kokend water en laat opkoken. Giet de paprika af in een vergiet, laat uitlekken en afkoelen.
3
 Verwarm de oven voor op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Snijd de broodjes in sneetjes.
4
 Spoel en schil de komkommer. Snijd deze in de lengte doormidden en verwijder de kern. Snijd de komkommer vervolgens in grove stukken.
5
 Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes en snijd het vruchtvlees in grove blokjes. Pel het teentje knoflook en de sjalotten en hak fijn. Snijd 1 sneetje brood in kleine blokjes.
6
 Pureer de paprika trio samen met de komkommer, tomaten, het knoflook, de sjalotten, de blokjes brood en 1 eetlepel olijfolie tot een smeuïge crème. Voeg de azijn toe en kruid met peper en zout.
7
 Leg de resterende sneetjes brood op de bakplaat. Meng de resterende olijfolie met de kruidenmix. Besprenkel de sneetjes brood met 3 eetlepels van het kruiden-oliemengsel. Houd 1 eetlepel opzij.
8
 Bak de broodjes 8 minuten in het midden van de oven. Giet de soep in glaasjes of kopjes, besprenkel met de resterende kruidenolie en serveer met de krokante sneetjes brood.

Vergelijkbare recepten

Gazpacho met Franse ruitbroodjes

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

8.00 Stuk bofrost*
8.00 Stuk
bofrost*Boerenbroodjes
1000.00 g bofrost*
1000.00 g
bofrost*Paprika Trio
500.00 ml
water
1.00
komkommer
500.00 g
pruimtomaten
1.00
teentje knoflook
1.00
sjalot
2.00 Eetlepel
rodewijnazijn
0.50 Theelepel
zout
0.50 Theelepel
peper
5.00 Eetlepel
Olijfolie, extra A L'Olivier
20.00 g bofrost*
20.00 g
Vegan

Bereiding

1.
Laat de ruitbroodjes ongeveer 2 uur afgedekt ontdooien bij kamertemperatuur.
2.
Giet de paprika trio in kokend water en laat opkoken. Giet de paprika af in een vergiet, laat uitlekken en afkoelen.
3.
Verwarm de oven voor op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Snijd de broodjes in sneetjes.
4.
Spoel en schil de komkommer. Snijd deze in de lengte doormidden en verwijder de kern. Snijd de komkommer vervolgens in grove stukken.
5.
Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes en snijd het vruchtvlees in grove blokjes. Pel het teentje knoflook en de sjalotten en hak fijn. Snijd 1 sneetje brood in kleine blokjes.
6.
Pureer de paprika trio samen met de komkommer, tomaten, het knoflook, de sjalotten, de blokjes brood en 1 eetlepel olijfolie tot een smeuïge crème. Voeg de azijn toe en kruid met peper en zout.
7.
Leg de resterende sneetjes brood op de bakplaat. Meng de resterende olijfolie met de kruidenmix. Besprenkel de sneetjes brood met 3 eetlepels van het kruiden-oliemengsel. Houd 1 eetlepel opzij.
8.
Bak de broodjes 8 minuten in het midden van de oven. Giet de soep in glaasjes of kopjes, besprenkel met de resterende kruidenolie en serveer met de krokante sneetjes brood.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.