Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.
Ingrediënten
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
60 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vis
Ingrediënten
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.