'Hete bliksem' ovenschotel

Receptinformatie


Bereidingstijd:
60 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.

Ingrediënten


Aantal personen:
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Vet een ovenschaal in met een klontje boter. Schil de appels verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Snij het spek in reepjes. Leg afwisselend een laagje appels en een laagje aardappelschijfjes in de ovenschotel en strooi hier tussen de uienblokjes en de reepjes spek. Giet de gevogeltebouillon erover en kruid met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met geraspte kaas en laat nog 10 minuten gratineren. Bestrooien met wat bieslook.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.