Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Vleesvrij, Varkensvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
722.0 kcal
Vetten:
55.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
23.0 g
Eiwitten:
33.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2
 Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3
 Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4
 Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5
 Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.

Vergelijkbare recepten

Verwarmend paprikasoepje met garnalen

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

4.00 Eetlepel
sesamolie
3.00 Eetlepel bofrost*
3.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
2.00 Eetlepel
currypoeder
1.00
knoflookteen
1.00 Theelepel
gember, geraspt
800.00 g bofrost*
800.00 g
bofrost*Paprika Trio
800.00 ml
groente- of kippenbouillon
3.00 Takje(s)
tijm
400.00 g bofrost*
400.00 g
bofrost*Garnalen in kruidensaus
200.00 g
verse kaas
1.00
limoen
zout, cayennepeper

Bereiding

1.
Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2.
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3.
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5.
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.